Összefoglaló kötet

Elég sokan nem vették át a “Biológia Szekció – Program és Összefoglaló” kötetet. Aki szeretné megkapni, az írjon egy e-mailt Galambos Anikónak galambos(kukac)gamma.ttk.pte.hu. A kötet PDF formában hamarosan felkerül a honlapra is. (PP)

Kisfilm

Elérhető az UnivTV rövid beszámolója a Biológia Szekcióról és a Testnevelési és Sporttudományi Szekcióról:

Statisztikák

Elkészítettük az intézmények eredményességét mutató statisztikákat. Az első három helyen az ELTE, SZTE és a SZIE végzett, az elnyert díjak tekintetében. A nevezett dolgozatok számához viszonyítva a legtöbb díjat a Babes-Bolyai Tudományegyetem hallgatói nyerték. (PP)

Nyilvános az online rendszer

Az online rendszerbe is bevittük a szóbeli pontszámokat és helyezéseket, és ismét nyilvánosan elérheti mindenki a saját dolgozatához tartozó adatokat, illetve a TDK felelősök a saját hallgatóik adatait. Jó böngészést! Ha bármi probléma lenne, kérem írjanak! (PP)

Már nem változik

A honlapra felkerült minden információ. Reméljük, hogy sikerült mindenre kiterjedően tájékoztatni Önöket, előadókat, zsűritagokat, vendégeinket!

Már nem szándékozunk változtatni az oldalak tartalmán a konferenciáig. Természetesen az eredmények, statisztikák, a konferencián készült fotók a konferencia zárás után elérhetők lesznek. Akinek  kérdése van, küldjön e-mailt valamelyik szervezőhöz, vagy tegye közzé a Facebook oldalon. Szeretettel várunk mindenkit, és sikeres versenyt! (PP)

törölköző NEM

A Boszorkány Kollégiumban 2 db kétágyas szobához tartozik egy közös zuhanyzó, WC és egy kis étkező.

A szobákat 14,00 órától lehet elfoglalni és 10,00 óráig kell elhagyni
A szobákhoz ágynemű és Wc papír tartozik, törölköző NEM! 
Az ágyneműt mindenkinek magának kell felhúznia

A kollégium címe: 7624 Pécs, Boszorkány út 2. GPS: 46.08, 18.214  Telefon: 72/501-500/3600

TOVÁBB a Biológia OTDK honlapra

A kollégium honlapjára

Frissül a honlap

Most tesszük fel a honlapra a legfrissebb információkat. Folyamatosan megújulhatnak bizonyos oldalak a következő napokban. Aki teheti, indulás előtt még keresse fel újra!

Regisztrációs hibák

Néhányan jelezték, hogy nem kapták meg az internetes regisztráció után a megerősítő e-mailt. Ez nem a mi hibánk. Főleg a hotmail címmel rendelkezőknek lehetett ezzel problémája. A megerősítéstől függetlenül az összes jelentkező adatát feldolgoztuk. A szobabeosztást a regisztrációkor megadottak szerint intéztük. Többen nem egybehangzóan nyilatkoztak. Ezt nem tudtuk figyelembe venni. Ha bárkinek kétségei vannak, kérem írjon! (PP)