Tisztel Bírálók!

Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy elvállalta ezt a nem kevés munkát!

Az online rendszerből küldött körlevéllel ellentétben a Biológia Szekcióban a bírálás csak pontozást jelent. Persze a dolgozatokat el kell olvasni, és ki kell alakítani egy képet a sorrendről, utána pontozni. Szöveges bírálatot egyáltalán nem kell (lehet) írni. Március 25. körülre kellene elkészülni a munkával.

A következőket kérném mindenkitől:

1) ha még nem kapott regisztrációs levelet az online rendszerből, akkor írjon nekem.
Elvben mindenki meg kellett, hogy kapja a belépéshez jogosító személyes password-jét is.

2) Ha nem tud belépni, nem látja a tagozata összes dolgozatát vagy nem tud bírálni, minél hamarabb jelezze nekem.

3) Ha a munkával nem készül el március 25-ig, akkor kérem, jelezze, hogy mikorra fejezi be.

Mindenképpen idő kell még a bírálatok elkészülte után a zsűriknek is, hogy lássák a dolgozatokat és a bírálatokat. Ezen felül a hallgatók felé is nyilvánosságra kell hozni néhány nappal a konferencia előtt a bírálás pontszámait.

Jó munkát!

2015. 02. 21.         PUTNOKY PÉTER

——————————————————————————————

 

A tagozatokban a dolgozatok bírálatát két-két felkért bíráló végzi, akik a tagozat összes dolgozatához (6-12) és a bírálati felülethez hozzáférést kapnak az OTDT online adatkezelő rendszerben. A felkéréseket az előzetesen regisztrált oktatók, kutatók és a végleges tagozatok ismeretében küldjük ki, várhatóan 2015. február közepén. A bírálók neve nem lesz nyilvános, de a hallgatók megismerhetik a bírálók által adott pontszámokat. Szöveges bírálat nincs, csak pontozás. A dolgozatok bírálása egy 100 pontos értékelési rendszer szerint történik, amelyet az OTDT Biológia Szakmai Bizottsága hagyott jóvá.

A bírálati időszak várhatóan 2015. február közepétől március végéig tart.

A bírálati lap (módosított 2015. február 7.):    pdf