A hallgatói regisztráció lezárult (határidő március 27. volt)

A hallgató résztvevők és néhány vendég a Boszorkány Kollégiumban kapnak szállást. A kollégium gyalog 10 – 15 percre van a városközponttól, de a vasútállomásról induló 30-as, 130-as, 31-es, 32-es és 37-es buszokkal is megközelíthető (lásd a térképeket).

A Főpályaudvartól induló 37-esről a Rodostó utca, a 31-es és 32-es buszokról a Szőlőskert vagy Damjanich megállónál kell leszállni. A 30-as és 130-as buszról az Alkotmány utca megállónál kell leszállni. Innen még gyalog 5 perc a Radnics utcán keresztül a kollégium.

A kollégium címe: 7624 Pécs, Boszorkány út 2. GPS: 46.08, 18.214  Telefon: 72/501-500/3600

A kollégiumban 2 db kétágyas szobához tartozik egy közös zuhanyzó, WC és egy kis étkező.

A szobákat 14,00 órától lehet elfoglalni és 10,00 óráig kell elhagyni
A szobákhoz ágynemű és Wc papír tartozik, törölköző NEM!
Az ágyneműt mindenkinek magának kell felhúznia

Lehetőséget adtunk arra, hogy előzetesen mindenki megválassza szobatársát és “blokktársait”, HA A KÉT-KÉT SZEMÉLY EGYBEHANGZÓAN NYILATKOZOTT ERRŐL A REGISZTRÁCIÓS OLDALON.

Akik nem neveztek meg szobatársat, azokat azonos nemű, lehetőleg azonos intézményből jövő személlyel tettük egy helyre. A szobákat személyre szólóan adjuk ki, utólagos cserélgetésre nincs mód!

* * *

A konferencia ideje alatt regisztrálni a PTE TTK Aulában 2015. április 8-án már 11 órától lehet.
KÉRJÜK, AKI TEHETI, NE AZ UTOLSÓ PILLANATBAN ÉRKEZZEN!

A hallgatók és néhány vendég szállása a Boszorkány Kollégiumban lesz. A megközelítést leírás és térképek segítik.

Ha jóval az előadások kezdete előtt (2015. április 8., 14:00) érkeznek, akkor menjenek először a kollégiumba, ahol ott tudják hagyni csomagjaikat. A szállások elfoglalására biztosan csak 14 óra után lesz lehetőség, de ez attól is függ, hogy a szobák takarítása hogy halad. (Sajnos az ünnepek miatt ez problémát jelent.) A szobabeosztást a regisztrációkor megadottak szerint intéztük. Többen nem egybehangzóan nyilatkoztak. Ezt nem tudtuk figyelembe venni. HA A SZOBÁBAN LEZÁRT SZEKRÉNY VAN, KÉRJÜK NE PRÓBÁLJÁK MEG KINYITNI! PTE hallgatók hagyták ott a holmijukat és hagyták el a szobát, hogy Önök ott aludhassanak. Minden vendég felel az általa elfoglalt szoba és blokk épségéért!

HA VALAKI KÉSŐBB ÉRKEZIK,  először menjen regisztrálni a PTE TTK Aulába. Ott le tudja adni a csomagját a ruhatárban. Az előadások végén lesz ideje elmenni a kollégiumba és elfoglalni a szállását. Az egyetemtől a kollégium csak gyalog érhető el. Regisztráció egészen a megnyitó kezdetéig (2015. április 8., 18:00) lesz. Aki ennél is később érkezik az menjen a Boszorkán kollégiumba. Ott egész éjjel van ügyelet. Másnap reggel 7:30-tól van ismét regisztráció a PTE TTK Aulában. TOVÁBBI TUDNIVALÓK és FONTOS INFORMÁCIÓK

 

boszorkany_07


-- Szállás-regisztrálás letöltése PDF-ként --