Tisztelt Zsűritagok, Vendégeink!

A REGISZTRÁCIÓ HATÁRIDEJE LEJÁRT!

A regisztrációs oldalon szállást foglalhattak az OTDK idejére, másrészt a zsűritagoktól kértük azokat az adatokat, amelyek az “Önkéntes szerződés” kitöltéséhez szükségesek. Ezeket a dokumentumokat Önök részére előre elkészítjük, hogy csak alá kelljen írni.

A szerződésre a zsűritagok számára biztosított ingyenes szállás, étkezés, regisztrációs csomag adómentessége miatt van szükség. Tehát csak a zsűritagoknak kellett kitölteni a megfelelő mezőket. (A regisztrációkor létrejött adatbázist a konferencia után megsemmisítjük.)

HOTEL PALATINUS

A szálloda Pécs belvárosában a Király utca 5. szám alatt található. Vendégeinknek egy ágyas elhelyezést biztosítunk. Kértük, hogy akivel mégis egy szobába szeretnének kerülni, annak adják meg a nevét a regisztrációs oldalon. Parkolási lehetőség korlátozottan szintén rendelkezésre áll.

A szállodába 14 órától lehet a szobákat elfoglalni. A távozás napján 10 óráig kell a szobákat elhagyni. Ha valaki korábban érkezik vagy később szeretne távozni a csomagjait megőrzésre ott hagyhatja. Mélygarázs a szálloda alatt található:

PALATINUS MÉLYGARÁZS: Mária utca 2. (GPS koordináták: 46 04’38.43″N, 18 13’44.17″E)  térkép

Az érkező vendégek kocsival beállhatnak a mélygarázsba és felmehetnek regisztrálni. A parkolójegyet a recepción utólag érvényesítik.

A szállodában a vendégeknek ingyenes internet hozzáférés is rendelkezésre áll.

Palatinus1

MTA PAB Székház

Vendégeink egy része a székházban kap elhelyezést:  Jurisics M. u. 44. A konferencia helyszíne innen 15 perc séta.

Az MTA PAB székház vaskapuja általában zárva, de kaputelefon van. A kocsival be lehet állni a kapuba, ahonnan elérhető a telefon.

 PAB01

 

Boszorkány Kollégium

A hallgató résztvevők és néhány vendég a Boszorkány Kollégiumban kapnak szállást.  TOVÁBB

FONTOS INFORMÁCIÓK

boszorkany_07