Tisztelt Versenyzők, Kedves Hallgatók!

A konferencia ideje alatt regisztrálni a PTE Szentágothai János Kutatóközpontban 2015. április 8-án már 12 órától lehet.

KÉRJÜK, AKI TEHETI, NE AZ UTOLSÓ PILLANATBAN ÉRKEZZEN!

Ha jóval a megnyitó ünnepség kezdete előtt (2015. április 8., 14:00) érkeznek, akkor menjenek először a kollégiumba, ahol ott tudják hagyni csomagjaikat. A szállások elfoglalására biztosan csak 14 óra után lesz lehetőség, de ez attól is függ, hogy a szobák takarítása hogy halad. (Sajnos az ünnepek miatt ez problémát jelent.) A szobabeosztást a regisztrációkor megadottak szerint intéztük. Többen nem egybehangzóan nyilatkoztak. Ezt nem tudtuk figyelembe venni.

HA A SZOBÁBAN LEZÁRT SZEKRÉNY VAN, KÉRJÜK NE PRÓBÁLJÁK MEG KINYITNI! A PTE saját hallgatói hagyták ott a holmijukat és hagyták el a szobát, hogy Önök ott szálhassanak meg. Minden vendég saját maga felel az általa elfoglalt szoba és blokk épségéért!

HA VALAKI KÉSŐBB ÉRKEZIK,  először menjen regisztrálni a PTE Szentágothai János Kutatóközpontba (7624 Pécs, Ifjúság útja 20.). Ott le tudja adni a csomagját a ruhatárban. A megnyitó ünnepség végén lesz ideje elmenni a kollégiumba és elfoglalni a szállását. A konferencia helyszínétől a kollégium csak gyalog érhető el. Regisztráció egészen a megnyitó végéig (2015. április 8., kb. 18:00-ig) lesz. Aki ennél is később érkezik az menjen a Boszorkán kollégiumba. Ott egész éjjel van ügyelet. Másnap reggel 8:30-tól van ismét regisztráció a konferencia helyszínén.

__________________________________________________________________________

Az előadásokhoz minden teremben biztosítunk számítógépet, amin PowerPoint (Viewer),  és Acrobat Reader programok lesznek telepítve. Akinek különlegesebb igénye van, az mindenképpen hozza magával a saját laptopját.

Kérjük, hogy csak indokolt esetben éljenek, ezzel a lehetőséggel!

Az előadók az előadás helyszínén tölthetik fel a magukkal hozott PenDrive-ról az előadás anyagát. Kérjük, hogy a szekció kezdete előtt 20-30 perccel jelenjenek meg. A feltöltendő fájl neve legyen a vezetéknév és a keresztnév első betűjele, valamint az előadás sorszáma (pl.: Kis Manó 6-dik előadó = KisM6)

NE FELEJTSÉK EL A KINYOMTATOTT DOLGOZATOT MAGUKKAL HOZNI ÉS A REGISZTRÁCIÓKOR  LEADNI!

Felhívjuk MINDENKI figyelmét, hogy ezen dokumentum nélkül a nevezést NEM áll módunkban elfogadni!!

Internet elérést, vezeték nélküli hálózat (WiFi) formájában a konferencia teljes időtartama alatt biztosítunk.


-- ÉRKEZÉS-REGISZTRÁLÁS letöltése PDF-ként --